menu

RECENTE POSTS

Lees meer..

Luxe Fotoalbum Fotoshoot

Luxe fotoalbum Fotoshoot

Elke fotoshoot verdient een mooi foto album!
Je meest dierbare foto’s komen tot leven met een foto album!

Een album is bij uitstek geschikt als prachtig eindproduct na jullie fotoshoot. Alle mooie foto’s als blijvende tastbare herinnering in een album, waar je met veel plezier elke keer naar terug kan kijken. Maar bedenk ook eens hoe bijzonder het is om een album weer door te geven aan je volgende generatie!

Onze foto albums zijn handgemaakt in Portugal en van zeer hoogwaardige kwaliteit. Je kunt kiezen uit diverse afmetingen, materialen, bedrukkingen en kleuren.

Portrait Box 
Een box vol met dierbare herinneringen

Naast albums kan je ook kiezen voor een ander fotoproduct zoals een portraitbox. Een portrait box is elegant, luxe en presenteert jouw foto’s op een unieke manier. De foto’s worden gedrukt op hard karton waarbij je kunt kiezen voor diverse afwerkingen. De box zelf kun je geheel naar wens samenstellen. (kleur/materiaal/bedrukking).

luxe fotoalbum fotoshoot

In onze winkel hebben wij verschillende voorbeelden liggen zodat je onze producten kunt ervaren. Naast bovengenoemde foto producten leveren wij ook wanddecoraties zoals dibond, canvas, sublimatie en forex. Ook met ons eigen professionele vaklab printen we je foto’s (zowel eigen foto’s als fotoshoot foto’s).

Keuze genoeg in ieder geval!
Wat wij altijd zeggen tegen onze klanten: Doe wat met je foto’s, maak je herinneringen tastbaar .

Winkel:024-6630162
Mob:06-21664455
E-mail: info@fotostudio22.nl
KvK: 7001162

Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
© 2007-2024

Volg jij ons al op facebook?

Photobooth huren