Foto bewerking

Het juiste adres in Beuningen waar je ook terecht kunt voor alles wat met foto bewerking te maken heeft.

Heeft u vragen? Loop eens binnen of neem contact op.

Digitale beeldbewerking

Wij kunnen uw foto’s nog mooier maken met Photoshop, geef ons je wensen door en wij gaan hier professioneel
mee aan de slag. Wij passen o.a. de kleuren aan, verscherpen de foto, veranderen de belichting, wijzigen de uitsnede, vervagen de achtergrond of eventueel een compleet andere achtergrond.
Ook een collage maken van verschillende foto’s is mogelijk.


Retouche

Glamour retouche: Denk hierbij aan het egaliseren van de huid, littekens en oneffenheden weghalen, lichaamscorrectie, kleuren veranderen. Bespreek met ons je wensen en pronk met je bewerkte foto 😉
Oude/beschadigde foto: In de loop der jaren kan er heel wat gebeuren met uw foto’s, denk aan vervagen, kreuken, scheuren, geel worden etc. Laat uw foto retoucheren bij ons en dan maken wij er weer wat moois van!

oude foto herstellen


Vrijstaand maken

Uw (product)foto’s worden door ons zeer nauwkeurig vrijstaand gemaakt. Hierdoor zijn uw foto’s niet alleen geschikt om voor uw webshop te gebruiken, maar ook voor op groter formaat. Uiteraard kunnen uw beelden van een nieuwe schaduw of spiegeleffect worden voorzien. Voor het loshalen van de achtergrond van complexe objecten of personen gebruiken wij verschillende technieken, zodat uw bewerkte beelden makkelijk op een nieuwe achtergrond geplaatst kunnen worden.

foto vrijstaand maken, packshot

menu