menu

Grady van den berg

Super geholpen door Yuri en Isabel. En blij met de keuze die we gemaakt hebben, industriële foto op aluminium 1.00×1.50. Zullen daar zeker weer eens binnenvallen voor advies over foto afdruk mogelijkheden.

Sharon Willems

Echt een hele lieve meid en goede fotograaf! De foto’s zijn precies geworden wat ik in me hoofd had !

Vincent Verbiesen

Fijne fotostudio waar men vooraf even de tijd neemt om rustig door te nemen wat de verwachtingen zijn en hoe de foto’s eruit moeten komen te zien. Professioneel, enthousiast en gedreven. Zeker een aanrader!

Melanie Uijen

Een newbornshoot gehad en precies een week later al de foto’s ontvangen. Zelfs met de feestdagen ertussen!! De shoot was leuk. Er werd de tijd voor genomen en ook aan onze oudste dochter werd gedacht. Ze mocht een zelfgekozen kleurplaat gaan kleuren terwijl haar zusje op de foto werd gezet. Zo werd de rust bewaard. De kwaliteit van de foto’s is ook super!! Dank jullie wel Isabel en Yuri

Mike

Goede service. 3 hele mooie Spiegellijsten met foto mogen ontvangen. Ondanks dat het 5 weken zal duren hebben ze toch zelf een lijst voor mij opgehaald . toppie.

Gisèle Westmaas

Wat zijn Yuri & Isabel toch leuke mensen om mee samen te werken. We werden uitgenodigd voor een fotoshoot van mijn dochter Gisèle, helemaal blij gingen wij ernaar toe. De communicatie, hun professionalit, vriendelijkheid, t geduld …allemaal top!
Uiteraard kregen wij prachtige foto’s opgestuurd. YW Fotografie zeker een aanrader !!! Heel erg bedankt

Annelotte van de Laar

Leuke zwangerschapsshoot gewonnen via Facebook. Er werd echt de tijd voor ons genomen. En heel blij met de foto’s! We komen zeker straks terug voor de newbornshoot als onze kleine er is!

patty bosch

Twee weken geleden zijn wij bij Yuri en Isabel geweest voor een newborn shoot.
Super leuk om zo een shoot te doen met je pas geboren kleintje. Isabel en Yuri hadden erg veel geduld tijdens de shoot. We ontvingen een perfecte service. De foto’s zijn heel erg mooi en uniek geworden. Ik kan YW Fotografie van harte aanbevelen!

Helma van Eldik

Gisteren samen met mijn dochtertje van 4 een supergave fotoreportage gemaakt. Het zijn superleuke mensen, ze stellen de kinderen erg op hun gemak dat mama het spannerder vind dan mijn dochtertje zelf. De foto’s zijn prachtig de koffie was lekker. Ik zeg super fotografen!!! ? dank jullie wel opa en oma moesten hun traantjes in bedwang houden.

Romana Lentjes

Super bedrijf, hele vriendelijke mensen. Super foto’s, luisteren echt naar wat jij wilt en als je open staat voor ideeën, geven hun eventueel ook nog suggesties!
Ik kan het iedereen aanraden, gewoonweg geweldig!

Nicky

Vorige week hebben wij hier een new born shoot gedaan van ons zoontje. Foto’s zijn super geworden!
Zeer tevreden over de snelle service en komen hier zeker nog een keer terug.

Fam. van Olderen

Was een fantastische fotosessie met onze hond. Super leuke foto’s geworden en leuk, enthousiaste team en goede kwaliteit. Je krijgt echt kwaliteit voor je geld! Echt een aanrader!

Winkel:024-6630162
Mob:06-21664455
E-mail: info@fotostudio22.nl
KvK: 7001162

Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
© 2007-2024

Volg jij ons al op facebook?

Photobooth huren